Isolatie · Plaatwerk
Montage · Brandwerend

Producten

Onze producten:

Rockwool / Isover

Rockwool

De producten van Rockwool en Isover hebben een hoge en blijvende isolatiewaarde.

Toepassing: Thermische en akoestische isolatie van pijpleidingen, luchtkanalen en vaten van b.v. ovens, WKK-, en andere installaties.

PIR-schalen

Pir

Dit product is multifunctioneel lichtgewicht isolatie materiaal.

Toepassing: Thermische isolatie van pijpleidingen en vaten van b.v. CV- en andere installaties. Eventueel afgewerkt met Isogenepak.

Armacell Armaflex

Armacell

Armaflex is een zeer flexibel isolatiemateriaal met gesloten-cellenstruktuur, hoge waterdiffusieweerstand en lage warmtegeleiding.

Toepassing: Isolatie/bescherming van pijpleidingen, luchtkanalen en vaten van airco-, koeltechnische- en andere installaties.

Geïsoleerde leidingdragers

Geisoleerde leidingdragers

De plaatsing van de PIRFLEX® geïsoleerde leidingdragers voorkomt het ontstaan van koudebruggen en van condensatie.

Toepassing: De PIRFLEX® geïsoleerde leidingdragers zijn geschikt voor HVAC-leidingen voor koude, warme en gemengde toepassingen maar vooral voor ijswatersystemen.

> Lees informatie over geïsoleerde leidingdragers

Matrassen

Matrassen

Isolatiematrassen zijn op maat gemaakte kussentjes, vervaardigd van glasweefsel, eventueel in combinatie met synthetisch weefsel, gevuld met steenwol isolatie en voorzien van bevestigingshaken. Een isolatiematras wordt gebruikt voor het vasthouden van warmte. Met name voor appendages en apparaten, die na het isoleren regelmatig onderhoud vereisen.

Brandwerend

Promat

Brandwerende isolatie verhindert dat de brand overslaat naar aangrenzende compartimenten of de branduitbreiding toch minstens vertraagd wordt.

Toepassing: Het afdichten van kabelgoten en gaten, plaatsen brandmanchetten,rookafscheidingen en afdichten leidingdoorvoeringen.

Tracing

Tracing

De tracing is een zelfregulerende tracing, u heeft geen thermostaat nodig.

Toepassing: Het afdichten van kabelgoten en gaten, plaatsen brandmanchetten,rookafscheidingen en afdichten leidingdoorvoeringen.

Dit is een greep uit de producten die wij leveren en/of monteren. Voor advies of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.